Såååå nyfiken

Alla katter är säker nyfikna; vissa mer, andra mindre och några är JÄTTENYFIKNA. Det sista gäller Stisse. Om något händer i lägenheten; en garderobsdörr öppnas - vips är han inne i garderoben eller om någon ringer på dörren - då rusar han ut i hallen (ska vara den första att hälsa besökaren välkommen). När en kasse eller ett paket ställs på golvet måste han omedelbart ta reda på vad som finns inuti. 

Igår hämtade Joakim, min son, vår nya 65”-TV på Elgiganten. Vilket jättepaket, tur att Joakim har stor bil! När Ove skulle ta bort emballaget ur den fantastiskt genomtänkta förpackningen, var Stisse spänd till bristningsgränsen. Han hoppade upp på en byrå, som stod i närheten av jättekartongen, sträckte fram framtassarna och placerade dem på kanten av kartongen och på så sätt kunde han kika ner i kartongen. Det gjorde honom belåten. Nu övergick han till att hjälpa till praktiskt. Han började med plasten. Kanske tänkte han samla ihop den och ta ut i hallen (så att det inte skulle vara så rörigt i rummet). Hur som helst tog han ett plastsjok i munnen och började dra iväg. Farligt, farligt! Jag tog över. Under tiden började han städa upp frigolitbitarna. Inte heller det något en katt ska göra. Egentligen är vi lika i detta avseende, Stisse och jag, för det blir bara rörigt med en massa skräp på golvet.TV:n är nu på plats och fick precis plats på TV-bänken. Trots att jag aldrig tittar på TV på dagarna -har för mycket omkring mig dör det - beställde jag också en provmånad på Netflix. 

Nu ska jag göra mig iordning för att sedan åka på Birkas kattutställning i Södertälje. 

 
11 nov 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)