Saga har flyttat in

Igår kom hon! Vilken söt och trevlig katt. Nicke och Anna-Karin hämtade henne igår. De fick skjuts av Jeppe, en kompis, som har bil. Både Nicke och Anna-Karin ska ta körkort, förhoppningsvis i höst men nu hjälpte Jeppe till. "De nya föräldrarna" är överlyckliga.

Saga satt hela tiden i Anna-Karins famn under färden till sitt nya hem. Vi har pratat om, hur katten ska transporteras fortsättningsvis och så kommer det att bli men att hon slapp buren under hemfärden, har jag förståelse för. Saga är en trygg katt och hon gick runt i lägenheten, när de väl var hemma. Så gjorde Sandie också direkt medan Stina inte vågade sig ner på golvet utan Oves och mitt sällskap förrän efter fem dagar. Hon var rädd för Tasse och Stisse och de för henne.

Under natten har hon sovit mellan Nicke och Anna-Karin. När hon vaknade fick hon frukost. Hon hittar också lådan nu. Hennes "nya föräldrar" är stormande lyckliga över henne. Snart ska hon få ett klätterträd, som fixeras i taket. Ett sådant älskar alla katter. Idag, när det är så fint väder, ska Anna-Karin och Nicke turas om att gå ut, så att Saga inte ska behöva vara ensam. Klokt. Sista fredagen i augusti är Ove och jag bjudna på kräftkalas hos Nicke och Anna-Karin. Det ska bli jättetrevligt - både att äta kräftor och få mysa med den nya "familjemedlemmen.

När jag öppnade min mail idag, hade jag ett välkommet meddelande där. Jag har kommit med på PawPeds kurs, del 1, med start 19 september. Den börjar med en chat mellan deltagarna (och kursledaren förmodar jag). Enligt dem, som jag pratat med och som redan gått kursen, krävs en hel del studier. Det passar mig. Jag tycker och har alltid haft uppfattningen att kunskap är värdefull. Ju mer man kan om katter, desto bättre förstår vi dem och varför de ser ut och gör, som de gör.

Klicka på bilderna, så förstoras de!

 

 
13 aug 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)