Sandie är trött nu

Sandie är en mycket alert katt i vanliga fall. Hon vaknar direkt, om någon kommer in i det rum, där hon sover. Nu har hon blivit tung och är tröttare; tittar upp lite kort, när jag kommer in i sovrummet men somnar fort om igen.

Imorgon ska jag bädda till henne och hennes bebisar i den stora transportburen och ställa in den i sovrummet. De tidigare gångerna har hon inte brytt sig om att ”prova den” men hon ska iallafall se att den finns där klar för henne. Kattungarna växer fort och det är bara de första dagarna den buren är bra. Mycket snart behöver småttingarna större plats och då får den lilla familjen flytta till hundburen, som är mycket större. Den står redan nu och väntar på sina inneboende.

Om jag finge önska skulle kattungar vara minst tre veckor, när de föddes. Den första tiden känns alltid lite orolig men jag vet att djuren oftast klarar sig utan att ägarna lägger sig i. Så har det också fungerat hittills. Kattmammorna brukar tycka att det räcker att vi finns nära. Jag har goda möjligheter att vara hemma nästan hela tiden runt beräknat förlossningsdatum. Datautbildningen slutar på tisdag och dagen efter ska jag gå på Seniornets Solna-Sundbyberg årsmöte. För övrigt kan jag sköta alla åtaganden hemifrån.

Vårt första nummer av Trasdockan på nätet, är snart klar. Carina och jag har korrekturläst det och Daniel håller på att rätta till det vi bett honom om. Vårt tema är: ”Avel med hälsan i fokus”. Vi hoppas vara klara att skicka en länk till medlemmarna, så att de kan ta del av tidningen redan i mitten av nästsa veckor.

29 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)