Sekreterar-Sandie

Jag sitter nästan aldrig vid datorn numera. Det är ju längesedan jag köpte min första iPad, två år bra precis och efter det är det endast i undantagsfall jag använder datorn. Idag var ert sådant undantag. Jag skulle skriva protokollet från Ragdollklubbens senaste styrelsemöte. Precis som Tasse är Sandie mycket intresserad av sekreterararbete. Tasse var mest road av skrivaren och fascinerades av papperen den spottade ut. Sandie däremot vill vanligtvis ligga framför tangentbordet men idag kom hon på att hon ville veta, vad som finns på hyllorna på väggen. Hon hoppade upp på den nedersta hyllan och såg sig omkring där. Därefter hoppade hon över till byrån bredvid. Den var inte intressant, så hennes plan var att återvända till hyllan ovanför den första men......... hon gjorde avstamp från ett A4-ark, som gled undan och hon missade hyllan och ramlade istället ner. I fallet såg jag att hon slog i ena sidan långt ner på bröstkorgen. Hon skrek inte men jag blev jätterädd att hon slagit sig. De vuxna katterna uppfattade situationen, trots att de sov, och kom till hennes hjälp (vad de nu skulle göra). Jag tror att Sandie blev rädd och säkert gjorde det ont men hon klättrade ändå som vanligt upp i tornet och lade sig att vila.

Kattungarna har ännu inte börjat äta av sina bebisfrön men jag gissar att nyfikenheten tar överhanden snart. När de börjar äta "på riktigt" måste de serveras sina måltider någonstans med stängd dörr, för annars kommer Stisse att äta upp deras mat. När han ser, eller snarare luktar sig till bebisfrön, hoppar han ner i hagen och äter upp fröna, om jag inte hindrar honom. Imorgon börjar det sista läsavsnittet i Pawpedskursen, om jag förstått saken rätt. Det är alltid lika spännande att se, vad som tas upp och hur våra uppgifter är upplagda. Diskussioner i ett forum på nätet är jag inte förtjust i. Det är jobbigt och tråkigt att vänta på dem, som ska bemöta mina inlägg och lika trist att behöva vänta på de andras text, för att sedan kunna bemöta dem. En muntlig diskussione skulle vara bra men om det inte fungerar, är det bättre med individuella uppgifter.

Jag började så smått att skissa på Carinas och min avslutande uppgift; en broschyr, som jag berättat tidigare. På torsdag ska vi träffas för "brainstorming" och sedan försöker vi dela upp arbetet och planerar in datum för avstämning under arbetets gång. Det ska bli roligt att börja men också skönt, när den här kursen är slut. Sedan kommer det att dröja innan vi kommer med på den tredje och sista kursen i Pawpeds academy och då vet jag att jag redan har jag börjat längta efter att förkovra mig igen.

Planen var att lägga fyra jättefina bilder här nedan men tekniken är inte med mig idag. Det står:"försök senare" och det planerar jag att göra.

6 dec 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)