Sekreterare

Idag har jag skickat protokollet till styrelsemedlemmarna i kattklubben. Som sekreterare har jag som huvudsakliga uppgifter att skriva protokoll och skicka ut kallelser. Jag älskar min iPad och har den alltid nära, när jag är hemma. Om jag ska skicka mail, meddelanden, ringa, googla - nästan allt gör jag med hjälp av min platta. Protokoll och ekonomi måste jag tyvärr sköta med min stationära dator. Till den har jag köpt Office-paketet. Strax efter det att jag köpt plattan, åkte jag till Elgiganten för att köpa programmet till plattan. Det gick inte - man måste leasa det! Dessutom till en hög kostnad, 899kr/år (nästan 9000kr på tio år). Det är bara för mycket! Visserligen har jag laddat ner "Page" men det är inte detsamma, så jag får överge plattan, när det är dax för protokoll och ekonomi. 

Förutom att det inte är bekvämt att sitta vid datorn, skönare i soffan, finns något annat, som gör att jag helst inte vill använda den. Det är mina SEKRETERARE. Innan jag startade datorn idag, kollade jag att katterna sov och det gjorde de. Jag smög då iväg till arbetsrummet och klickade på "on-knappen". 25 sekunder senare stod de där; Stisse och Lillan, Sandie alltså - på skrivbordet. Eftersom jag vet att om jag lyfter ner dem tio gånger, har de hoppat upp elva, innan jag ger upp. Om jag stänger dem ute, krafsar de på dörren och det står jag inte ut med. Stisse brukar skriva också, tex zzzzzzzzzzz tills jag går därifrån. Stina hoppar i alla fall inte upp på skrivbordet, hon står på golvet och jamar. Ibland överväger jag att leasa Office ändå för att slippa "cirkusen". Katterna är inte intresserade av plattan. 

Jag fick ett mail från Dagny idag. Hon gav en del information om Pawpedkursen, som startar på onsdag. Nu väntar jag på inloggningsuppgifter. Det ska bli spännande!

17 sep 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)