Senaste dygnet

......har det hänt massor! Kattungarnas matintresse har ökat rejält och nu måste de få mat som mättar mer än bara mjölken. De är sååå otroligt söta nu, när de tittar på oss med sina runda, nyfikna ögon. Hagen är väsentligt större än boburen (som inte heller är liten) och här kan de sträcka ut ordentligt. Hagen ja.....

Golvet var nytorkat och två stora fleecefiltar var utbredda i vardagsrummet när Ove skulle montera ihop hagen. Den är så fiffigt konstruerad och tar inte mycket plats i väskan som omsluter den. Den består av sex ihopvikta sektioner, som fälls ut för att sedan fästas samman med en dragkedja. Då hände det! Dragkedjan gick sönder. Hur detta kunde hända är obegripligt, tycker jag, men sönder gick den iallafall.

Vi har testat många olika sätt för att kunna hålla kattungarna något så när samlade på en avgränsad plats i bostaden när de varit små, men hagen har varit överlägsen. Ingen tvekan - Ove begav sig till Zoo.se i Bromma. Vi älskar den affären; välsorterad och öppen alla dagar året runt. 45 minuter senare var han tillbaka med en ny hage och sedan var det bara att iordningställa den med mjukt underlag, kattlåda med pellets och värmekudde. Kattungarna blev kvar i boburen över natten.

Sent igår skickade Lotta ett sms ”första kattungen har kommit”. Mycket mer har hänt men det kommer imorgon.

 
23 apr 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)