Senaste nytt om Tasse, numera Frasse

Idag var Carin, greve Frans af Tassens nya "mamma", här på lunch. Vi satt i köket och kunde se ut genom nyputsade fönster. Christine som hjälper oss med golvvård, har idag också putsat alla fönster med undantag av fönstren på den inglasade balkongen. Dem ska hon rengöra imorgon.

Katterna, med Stisse i täten, mötte i dörren och Stina sjöng av och till sina "löpsånger" men dagtid är det inte så jobbigt. Tasse var inte med. Jag tror inte att katterna kommer ihåg varandra längre och att det troligtvis skulle bli osämja med morr och fräs, om de skulle träffas idag. Däremot ska Ove och jag åka till Carin och hälsa på. Samtidigt ska vi hjälpa till med att klippa Tanses klor. Vi är så glada att Carin och Tasse trivs så bra tillsammans. Han visar att han trivs genom att vara Carins trogna sällskap, till och med på toaletten. 

Carin erbjuder Tasse allt, som han älskar. Han får bra mat, som han gillar, får kärlek och blir borstad på morgnarna, får sova i sängen och lösa korsord :-) på bordet. Han är helt enkelt jordens mittpunkt, om han själv skulle beskriva sig. De andra katterna sover gärna tillsammans och vill oftast ha sällskap av varandra . Tasse tyckte nog att här var för många katter att dela vår uppmärksamhet med. Han vill vara ensamkatt.

Det är egentligen helt fantastiskt. En obekant kvinna ringde och ville köpa en vuxen katt. Vi hade en katt, som drog sig mer och mer undan, påtagligt när kattungarna kom, och precis då ringde Carin. Förutom att Tasse har fått en bra "mamma" har Ove och jag fått en ny vän i Carin, som vi båda tycker mycket om.

Strax dax för några kapitel i min nya deckare; Viveca Stens "I farans riktning". Har bara läst några få sidor ännu och ser fram emot fortsättningen.

 Stisse och Sandie
12 mar 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)