Vackra Sissel

Rubriken på gårdagens bloggavsnitt var "Tänder och tassar" men om tassarna blev inte så mycket skrivet. Det blir det inte heller ikväll, för jag ligger efter i programmet och ska nu börja förbereda morgondagens lunch.

1976 började jag och Britt-Marie vår utbildning till sjuksköterskor på Röda Korsets Sjuksköterskeskola. Alltsedan dess träffas vi - numera oftast för att gå på bio i Filmstaden Sergel åtföljt av en god middag på någon närliggande restaurang. Imorgon ska vi bryta mönstret och ska då istället äta och "prata gamla minnen" hemma hos mig. På fredag kommer Rosita, som jag lärde känna 1962, när jag flyttade till Gustavsberg. Jag är glad över alla mina vänner men att ha gemensamma minnen så många år tillbaka som jag har med Britt-Marie och Rosita är inte alla förunnat - iallafall inte om man som jag inte bor kvar på den ort jag växte upp.

 
22 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)