Sissels kull

Så var det då dags för de första två kattungarna i Sissels kull att flytta till sina nya hem. En sista gång tittade jag igenom de dokument som ska undertecknas, innan jag stoppade ner dem i ett kuvert tillsammans med annat, som också ska följa med vid flytten, t.ex. stamtavla, besiktningsblankett och vaccinationskort. Jag lade också ner en leksak från Ove och mig, den fina filten och en termometer från Agria och hinken med Kitten våt- och torrfoder och ytterligare en filt från Royal Canin. Därefter tog vi bilen till Lotta. 

Klockan 12 kom Lisbeth med sin dotter och son. Tillsammans gick Lisbeth och jag igenom alla papper och pratade kastrering samt försäkring. Jag vill också att kattungeköparna ska känna att de kan kontakta mig om de känner sig osäkra på något och förstå att jag inte blir störd - tvärtom!!! Jag har inte själv svar på allt men jag har ett bra kontaktnät, som jag kan fråga vid behov. 

Carina, som också skulle hämta sin kattunge idag, kom från Uppsala med tåg. Ove hämtade henne och hennes dotter vid pendeltågsstationen. När även Carina och jag skött pappersexcercisen och gått igenom diverse ”bra att veta-saker” gjorde vi oss tillsammans klara för avfärd; Buster, som hennes kisse ska heta, hans båda mattar och Ove och jag. Ove släppte av Uppsalaresenärerna vid stationen och själva åkte vi hem. 

När vi lämnade Lotta hade Lisbeth redan hunnit hem och också skickat ett foto på Zafira, som Bibbi ska heta. Zafira hade gått ur transportburen, så snart de öppnade dörren till den, berättade Lisbeth. Lite senare fick jag via sms veta att Zafira hade varit lite ledsen efter en stund men det verkade snabbt ha ”blåst bort”, för kort därefter fick jag en filmsnutt med en glad katt, som lekte :-). 

Även Carina skickade bilder. Buster såg på fotografierna ut att vara mycket nöjd med livet.

På den första bilden ser du Zafira, på de övriga ses Buster.

Imorgon kommer Hanna och Nåmi och hämtar sina kattungar. 

Till sist! Tanja, Anette & Kenneth och Carolina - det kommer en hink från Royal Canin till er också.

 

 
14 jul 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)