Sissi

Idag kom en ny katt in i familjen. Saga har fått en syster, Sissi. Sissi är en röd Perser, som kommer från Zsa Zsa's uppfödning i Sätra. Anna-Karin har haft flera Perserkatter tidigare och är förälskad i rasen. Hon är alltså fullt medveten om att Persern har en jobbig päls. 

Sissi, som egentligen heter Izolde, är en trygg, kelig kattunge, som till fullo godkände godkände Anna-Karin och Nicke, när de var och tittade på henne. Saga däremot var inte direkt välkomnande, hon morrade, när Sissi kom och Sissi morrade tillbaka. Sedan låg de en lång stund - inte långt ifrån varandra - och morrade men ingen gjorde något fysiskt utfall. Säkerligen kommer de att bli vänner och uppskatta varandras sällskap.

Carina var här idag. Vi gick gemensamt igenom våra respektive frågor i Diplomeringstestet. Från en frågebank sätter datorn slumpmässigt ihop dem, så Carinas och mina frågor var inte demsamma men vi diskuterade både hennes och mina. På så vis lär man sig ju ännu mer. När vi ansåg oss klara med det, gick Carina hem och postade sina svar direkt. Själv skulle jag skriva ut en del (testet var uppdelat i tre olika delar), eftersom jag pga min nervskada har svårt att skriva för hand. Imorgon ska jag posta mitt test och den 17:de hoppas jag kunna läsa på SVERAKS hemsida att vi båda är godkända. Sedan, i väntan på att vi ska börja med Trasdockan nr 1 2016 och Pawpeds G2, är vi fria från kattstudier. 

Det är så roligt att Carina och jag arbetar så bra ihop. Vi är båda måna om att tidsplanen, för det vi bestämt, ska hållas och att vi båda tar ansvar, för det som ligger på vår lott. Vi var på Scandinavian Ragdolls seminarium tillsammans och jobbade för Ragdollklubben på världsutställningen. Vi har båda kattungar nu. Hennes kull föddes två veckor efter vår. Det är värdefullt att ha en vän, som har samma intresse och dessutom samma uppfattning om hur katter ska ha det och avel bedrivas.

Lugnt i huset nu. Alla katterna har lagt sig för att sova och det ska även jag göra.

 

 
11 dec 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)