”Bara en kull till”

Jag har många gånger ställt mig frågan, när jag ska ska sluta föda upp kattungar. Varje gång har jag svarat mig själv: ”jag ska bara ha en kull till”. Planen har nog varit den men när den sista kattungen (i den kull som skulle bli den sista) har flyttat, har jag direkt tänkt ”en kull till bara” och nu är jag där igen.

Bara Mickey kvar nu. De andra kattungarna har flyttat till sina nya hem. Mickeys nya familj har varit på semester och kommer att hämta honom först på fredag. Mickey är en jättetrevlig, trygg och stor kille, som säkert mycket snart kommer att finna sig väl tillrätta i sitt nya hem. Han kom alldeles nyss hem efter att ha ombesiktigats av veterinär Jon. Ingen anmärkning - bara beröm! Han klagade lite på hemvägen men verkade sedan nöjd med att vara hemma.

Nästa Spinettkull kommer att födas hos fodervärden Lotta i Sollentuna, förhoppningsvis någon gång under hösten. Kanske, kanske kommer det en sista kull här hemma någon gång i början av nästa år men i sådant fall SKA det bli Sandies - och min - sista kull. Därefter ska Sandie kastreras.

Nu måste jag börja sätta fart! Det är mycket jobb som ska göras innan Trasdockan är klar att gå i tryck. Som läget är nu räknar jag med att vi har råd att trycka en tidning i år och att det gäller det kommande numret. Många medlemmar har påtalat att man saknar papperstidningen men klubben kan inte finansiera mer än max en tidning i pappersform i år. Skönt att de flesta ändå har möjlighet att läsa Trasdockan på Internet. Imorgon ska jag sätta mig ner och fundera över min egen del i temat i nästa nummer - ”Från ax till limpa”.

 

30 jul 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)