Sista inspelningen innan sommaruppehållet

Förra sommare sände Elin och jag - som vanligt - ett nytt avsnitt varje torsdag, d.v.s utan sommaruppehåll. I år har vi beslutat oss för att ta semester. Det är inte helt lätt att hitta dagar, när både Elin och jag skulle kunna spela in något, för vi vill också vara lite lediga. Det är också knepigt att boka tider med dem vi är nyfikna på. Därför pausar vi Prata Katt och tar ny fart i augusti..

Det är svårt att jämföra försäkringar. Både villkoren och grundförsäkringens omfattning skiljer sig väsentligt åt mellan de bolag, som tillhandahåller kattförsäkringar. Jag själv har mina katter försäkrade i Agria och är nöjd med det men visst kunde jag se några saker som var intressanta men ändå inte tillräckligt för mig att byta försäkringsbolag. Avsnittet från If publiceras imorgon.

Så var det detta med frågan om ”ostgenens” vara eller inte vara :-). Pyret har ärvt ”ostgenen” och han har också lärt sig att tigga. Ärligt talat trodde jag inte att han skulle gilla ost men eftersom han närmade sig min smörgås, ville jag låta honom själv inse att det jag åt inte var något för små kissar. Jag gav honom en liten bit av osten och..... oh, vad han tyckte om ost!!! Kanske gäller det även hans syskon. Givetvis ska de också få smaka ost. Det är viktigt att vara rättvis.

När jag kom hem från If mötte mig nio katter vid dörren - alla urhungriga. Jag började genast värma ”kattköttbullarna” (bara några få sekunder) och serverade dem på fyra fat, två små med en bulle vardera och två stora fat med två (för två kattungar) bullar. Alla kissarna är matglada och det är underbart att se, hur gott de tycker att det smakar.

Nu har vi nattat kattungarna som är mätta och belåtna efter sitt fjärde mål mat för dagen. De har busat i flera timmar och ska nu sova tillsammans i i sitt rum. Själv ligger jag i sängen och skriver i sällskap av de vuxna katterna.

 
12 jun 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)