Sista kvällen med Smulan

Imorse hoppade den lilla dockan upp i sängen och genast, när jag klappade henne, lade hon sig bredvid mig och började spinna. Hon är en oerhört trevlig och harmonisk kisse. Jag är glad över att även hon kommer att komma till ett mycket bra hem precis som de andra kattungarna men vi kommer att sakna henne. Vi har saknat de andra kattungarna också, när de flyttat men det blir en mer påtaglig skillnad här hemma, när vi inte har någon kattunge kvar. Eftersom det gått mer än 7 dagar sedan alla kattungarna besiktigades hos veterinären, var vi tvungna att göra en ny besiktning idag. Allt var givetvis bra även nu och vi åkte hem ned en liten Smulan, som var glad när hon kom hem. Hon gillar inte att åka bil.

Lotta är så glad över Sissel. De två satt hela dagen igår och jobbade tillsammans på terassen. Sissel är mycket förtjust i och trygg med Lotta och följer henne vart hon än går. Hon lärde sig snabbt att hitta till både kattlådan och matfatet. Precis som tidigare fortsätter hon att sova i sängen och både hon och Lotta trivs med det. Jag tror att Sissel är glad över att ha Lottas odelade uppmärksamhet och att hon inte alls är ledsen över att Rubi, hennes blivande syster, inte flyttade in i tisdags, som meningen var från början. Rubi och hennes syskon har diarré och stannar kvar hos uppfödaren tills de är friska. Lotta skickade en bild på Sissel igår. Där ser man tydligt att Sissel känner sig trygg, för hon ligger på rygg med magen blottad. Av instinkt vet katten att alla vitala organ är oskyddade i ryggläge och ligger så bara när den litar fullt ut på sin omgivning.

Eva skickade ett meddelande vid lunchtid idag. Hon har lyckats "ställa om" Smurfen. De båda är vakna och leker till långt efter midnatt och stiger inte upp före klockan 10 på förmiddagen. Jag tror egentligen att det passar Smurf bättre med den dygnsrytmen än den hon hade här med tidiga morgnar. Marco hörde också av sig via sms idag idag och bifogade en jättegullig bild på Sixten "inboad" i sängen. De två har också varit på en 40 minuter lång promenad idag. Han lär sig fort att uppskatta utomhusvistelse, Sixten. Tyvärr har jag inte hört något från Simbas familj ännu. 

Kvällen ska ägnas åt Smulan. Hon ska få kattungemousse och vi ska gosa extra mycket med henne. Sedan ska hon sova mellan Ove och mig helt ovetande om att det är hennes sista natt i Sundbyberg men vi vet och dessutom vet vi att hon kommer att få det jättebra hos Annelie och Leo i Grödinge.

 
22 jun 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)