Sista numret för i år

Årets sista nummer av Trasdockan 2019 fanns i brevlådan idag. Trots att jag själv varit med och gjort tidningen blev jag positivt överraskad, när jag hämtade den från brevlådan. Det lyckade resultatet har vi i mångt och mycket vår AD, Karin, att tacka för. Under min tid med Trasdockan har jag arbetat med fyra olika formgivare och jag kan säga att ingen har varit i närheten av Karins kompetens och engagemang. Hon väljer passande bilder och färger och sammanställer dem med  Carinas och mina texter på ett trevligt och spännande sätt, tycker jag. Det är också underbart att ingenting är omöjligt, när vi ber Karin om något.

Carina och jag är överens om att vi inte skulle ha kunnat göra tidningen, om vi båda skulle ha haft ett heltidsarbete, för Trasdockan tar mycket tid. Visserligen är arbetet idéellt men vi får ändå valuta för jobbet. Vi har lärt oss jättemycket!!! 

Jag har känt mig glad hela dagen efter ett telefonsamtal på förmiddagen. Det kom från Nils, journalist på tidningen Mitt i Solna (ofta i samarbete med Mitt i Sundbyberg). Jag har bokat lokal och förberett ett informationsmöte om SeniorNet's kurser. Jag brinner för att alla ska kunna ta del av de möjligheter som internet ger. 

Nils och jag ska träffas den 10:e januari, då jag ska berätta om SeniorNet och våra kurser. Nils kommer sedan att skriva ett reportage om detta (som ett led i marknadsföringen). Artikeln kommer att publiceras två dagar innan informationsmötet och förhoppningsvis skapa nyfikenhet på kurserna och vad man lär sig där. Jag har vidtalat två av mina tidigare kursdeltagare, som gärna berättar vad de nyvunna kunskaperna betytt för dem.

Tyvärr har jag inte samma möjlighet att marknadsföra kattcaféträffarna, för många medlemmar besöker Ragdollklubbens hemsida alltför sparsamt (till skillnad från pensionärerna som troget brukar läsa sin lokaltidning). Förvisso har vi en hel del besökare på FB, så jag hoppas att vi får ihop ett antal ragdollintresserade till följd av våra inlägg där. Jag tror på idén om caféträffar och att det blir lyckat, om bara informationen går fram och våra medlemmar kommer.

18 dec 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)