Sista rättningen

Allt Carina och jag lämnar ifrån oss är genomgånget minst tre gånger, innan det går i tryck. Det första mailet jag öppnade imorse kom från Carina. Hon bad mig läsa igenom underlaget till välkomstbrev brevet, vi ska skicka till alla medlemmar, ytterligare en gång. Det skulle bli tredje gångan för min del. Tyvärr hittade jag ytterligare några saker, som bör ändras men nu borde det vara klart att skicka till ut till våra nya medlemmar, tycker jag. Vi har vägt varje ord "på guldvåg", så att innehållet ska kännas både lätt, trevligt och ändå korrekt.

Vid 10-tiden ringde Carina och efter en kvart var vi äntligen nöjda båda två - så här långt iallafall. Innan jag hunnit läsa igenom alla de andra mailen kom ett nytt, som var mer intressant, än dem, som fortfarande var olästa. Det kom från Bellan, vice ordförande, i Birka kattklubb. Hon meddelade att hon hade bokat in mig i entrén till Birkas utställning i november. Jag ska ta emot betalning för inträde, utställningskataloger och förmodligen också för lotter. Jag kommer säkert att få veta mer efter eller på medlemsmötet (om benet är tillräckligt bra för att jag ska kunna gå dit), då man ska planera vidare inför utställningen. Jag hoppas kunna vara med vid planeringen, som blir i Solna. Det skulle vara roligt att träffa några klubbmedlemmar redan innan utställningen. Carina ska också hjälpa till och förhoppningsvis kommer hon också att gå på medlemsmötet och jobba i entrén tillsammans med mig. Vi skulle kunna, efter vårt arbetspass vid ingången, sätta upp vårt "Ragdollbord" och sälja både prylar och medlemskapsaker i Ragdollklubben.

Hoppas på många besökare på utställningen och att vi lyckas värva många fler medlemmar.

21 aug 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)