Sjösättning, lunch och barnpassning

Båtägare delar in året i två delar; båtupptagning och sjösättning. Idag skulle båten i sjön. Om vädret är bra, brukar jag följa med men idag stannade jag hemma. Egentligen är det inte barnpassning det gäller, som jag skrev i rubriken. Främst handlar det om att jag inte vill att Sandie ska vara utan mat så länge. Hon är i fin form men har alltid haft för lite hull och hon äter ju inte ”frön” (torrfoder) utan enbart blötmat. Jag vill inte att maten ska stå framme länge och därför serverar jag henne mat med 3 - 4 timmars mellanrum under dagen men hon får bara ett nattmål. Dessutom var jag bjuden på lunch hos en klasskamrat från åk 7 i Morgongåva, Nancy. Sandie åt sitt andra mål mat för dagen vid 10-tiden, jag åkte strax efter klockan 11, Ove sjösatte båten och sedan åkte han hem vid 14-snåret för att utfodra Sandie. Hon äter som väl är både mycket och gärna, sköter sina bebisar exemplariskt och trivs i det nya ”kattboet”.

Alla småttingarna ökar fint i vikt.Molgan behåller ledningen beteäffande vikten. Nu kan alla se utom Mimmi men jag gissar att hon har öppnat ögonen tills imorgon. För varje dag blir kattungarna allt duktigare att ta sig fram och när de nu också kan se, blir det enklare än när det bara var luktsinnet de hade att förlita sig på. Idag fick de kravla runt på sängen. De piper en del, när vi tar upp dem men tystnar efter en stund om vi håller dem mot kroppen. Det är såååå fantastiskt att ha kattungar.

Imorgon kommer Elin och vi ska göra en lite längre grovplanering, vilket underlättar för oss när vi ska planera in annat i vår agenda. På så vis vet vi vilka dagar som är reserverade och högprioriterade för just Prata Katt. Vi ska också bestämma vilka ämnen vi ska resonera kring men där kan det bli ändringar under resans gång, beroende på om någon lyssnare särskilt uttrycker önskemål om att vi ska ta upp ett speciellt ämne. Elin har sitt arbete att sköta och även jag har en hel del aktiviteter. Därför bör vi lägga in våra mötes- och inspelningsdagar för en längre tid, för annars blir det svårt att hitta dagar då vi båda kan. Både Elin och jag vill ”ha koll”, så vi är överens om att det är så här vi ska jobba framöver.

I nämnd ordning: Mickey, Molgan, Myran, Mimmi och Musse

 
23 apr 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)