Skönt att komma (nästan) som besökare

Under de år jag varit med i Ragdollklubbens styrelse har alla årsmöten hållits i Stockholmstrakten. Förklaringen har varit att de flesta styrelsemedlemmarna har bott här.
Det är en hel del arbete, innan ett årsmöte kan gå av stapeln och i det arbetet har jag tidigare alltid varit mycket involverad. Som jag berättat har vi i år förlagt mötet till en lokal strax utanför Göteborg. Jag måste erkänna att jag tycker att det är riktigt skönt :-) nu att slippa göra något praktiskt på plats. Jag känner mig som gäst den här gången. Idag har det varit många diskussioner på Messenger om praktiska saker inför årsmötet men jag har inte haft något att bidraga med där heller.

Jag har beslutat mig för att dra ner lite på mitt engagement i klubben. Trots att både Carina och jag är ansvarstagande, samarbetade och har en samsyn kring hur vårt uppdrag ska skötas, känner vi oss ibland rätt tidspressade men ..... vi har alltid hållit vårt tidsschema. Arbetet med Trasdockan är ändå roligt och vi har planerat att hålla på ett tag till med tidningen.

Zinja flyttade, när hon var 12 veckor gammal, till Tania och Natalie som foderkatt. När jag träffade Tania första gången, kände jag direkt att hon skulle bli en jättebra fodervärd men Natalies (dottern) allergi gjorde att Zinja inte kunde bo kvar hos dem. Till min stora glädje fick Zinja då flytta till Sofia, som också är uppfödare. Zinja skulle bli hennes andra avelshona. Igår fick jag veta att Zinja är både scannad och parad. Med största sannolikhet kommer hon att föda sin första kull i april. 

Nu blev det mycket att tänka på. Sofia har lovat mig att få köpa en ragdollkille, som håller för utställning. Vad skulle våra, till åren komna katter, tycka om ett spralligt litet busfrö skulle flytta in hos oss? Ove och jag är ju inte heller unga, t.om lite äldre än Stina och Stisse (även om vi inte känner oss gamla).

Vad som hände med fotona jag fick från Ethel nyligen, vet jag inte, men borta är de. Här kommer istället bilder på Zinja och hennes bästa kompis Millie. Förhoppningsvis kommer snart nya bilder på Safir och Blue.

 
29 feb 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)