Skriva, skriva, skriva!!!

Jag älskar att skriva, särskilt om katter. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna tycka att det blev för mycket men på förmiddagen idag hade jag en svag förnimmelse av att det började bli det. Känslan var snabbt övergående och vid närmare eftertanke förstod jag att det inte var skrivandet som var anledningen utan allt kattarbete sammantaget. Alla åtaganden jag gör, sker med glädje men det har varit så mycket, som ska bli klart på kort tid, samtidigt som jag har min egen bokföring hängande över mig och ........ plötsligt insåg jag att det inte var arbetet för katterna som var den egentliga orsaken till att jag tyckte att det nästan blivit för mycket. Det var i själva verket deklarationen! Det ska bli underbart att avveckla företaget och jag ser fram emot blanketten ”Förenklad deklaration”. 

Idag har jag äntligen skrivit ihop mitt bidrag till ”Våra Katter”, SVERAKs klubbtidning. Det tog ett tag innan jag bestämde mig för, vad jag ville berätta. När jag väl kommit fram till det, blev det riktigt roligt att minnas - min berättelse handlar om när vi köpte Stina, vår första ragdoll. Efter det har jag påtat lite med en kort text (1 - 2 rader) till en annons som också ska publiceras i ”Våra Katter”. 

På eftermiddagen ringde Lotta, fodervärden, och berättade att Sissel börjat löpa och undrade samtidigt om vi hade någon väntande kavaljer till henne. Det hade vi inte ens pratat om men eftersom Lotta redan tidigare sagt att hon tycker att Sissel - mycket snart efter sin första kull -kommit i fin form och god kondition lyfte jag på luren och ringde Maggan. Vad som bestämdes berättar jag om imorgon.

Här kommer en bild från inspelningsstudion, som tillfälligt flyttat från Älvsjö till Elins och Leos trevliga lägenhet på Liljeholmstorget. Formatet på den bästa bilden passade tyvärr inte det här, jag har skrivit det tidigare, dåliga hemsideprogrammet.

 
10 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)