Skrivardag

Idag hade jag planerat för en vilsam förmiddag med endast lite förberedelse inför Christines städning på fredag. Eftersom jag endast kan vara på benen begränsad tid, var planen att damma i vardagsrum och hall och sedan slappa med min deckare, innan Carina skulle komma. Blev det så? Nej, jag skulle bara........ Bara titta i Dropbox, om Carina lagt dit något nytt och det hade hon. Givetvis ville jag läsa igenom det nya och så var jag igång. Artiklarna var trevligt skrivna men som alltid hade jag synpunkter på både text och innehåll. Med utgångspunkt från Carinas text, skapade jag en ny. Man ska komma ihåg att det alltid är lättare att korrigera färdigt material än att nyskapa det. Det är så här vi jobbar, Carina och jag. Vi tar del av varandras alster och kommer med egna synpunkter och kommentarer. Vips var klockan 13:15 och Carina ringde på dörren.

Hennes Fena kastrerades igår och idag var hon trött, trött. Hon låg i en garderob och samlade kraft men hade ätit ordentligt, vilket är ett bra tecken. Även våra katter sover mycket och det förklaras en hel del av värmen, tror jag. Inte ens Stisse orkade välkomna Carina. Vi satte oss ner och började gå igenom, vad mer vi skulle göra för att anse de skrivna artiklarna klara för Christoffer att ta vid. Han är ju den, som tillser att text och bilder placeras på ett tilltalande sätt i tidningen. Två timmar - den tid Carina betalat parkering för - gick fort. Vi var långt ifrån klara med det, vi hade förutsatt oss och skildes åt med varsina uppgifter och ett beslut om nytt möte nästa vecka.

I våras fick Ragdollklubben en 2-timmars föreläsning och lokal helt utan kostnad av AniCura. Det var fantastiskt generöst, tycker jag. Därför var det mycket roligt att idag kunna hjälpa AniCura. Ingrid Hammarlund, som var vår kontakt i våras, hörde av sig idag och bad om hjälp. En ID-märkt katt hade lämnats in på djursjukhuset pga av att den hade problem med ett öga och verkade ägarlös. Tyvärr var ID-numret inte anmält till ID-registret, så det gick inte att hitta ägaren. Ingrid var inte helt säker på att det är en Ragdoll de fått in men det mesta talar för det. Nu ville hon att vi skulle efterlysa ägaren på vår hemsida. Givetvis!!! Nu hoppas vi att kissen får komma hem till sin familj. 

Idag har vi klippt alla katternas naglar. De är duktiga på att vässa sina klor på klätterträdet men det räcker inte för att nöta ner dem. T om Stisse vässar där nu, när jag har lagt en filt över hans (och mina) favoritstolar. Imorgon ska alla katterna kammas igen. En sak per dag räcker för både dem och oss.

 

27 jul 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)