Slut på semestern

Idag har Ove börjat arbeta. Jag tror att han tycker det är roligt att vara tillbaka på arbetsplatsen igen. Själv tycker jag också att det är bra att återvända till vardagen. Årets semesterledighet har inte varit den bästa; vi har ännu inte varit ute med båten pga att vi väntat i många veckor på ett reglage, som är beställt från USA och som anlände först förra veckan. Vädret har ju inte heller varit det bästa. Kommande helg hoppas vi kunna göra årets första båttur och som vanligt kommer den att gå till Restaurang Loopen vid Hornstull, där det oftast finns både båtplats och god (dyr) mat.

Hade kontakt med Pia, som äger pappan till ungarna i Stinas förra kull, igår. Pia är vettig och hennes och min syn på katthållning överensstämmer väl. Kanske ska vi välja Marshmellow, när Sandie ska paras. Han bor hos fodervärd i Stockholm. Hoppas vi får nya gullnosar under hösten. Ännu har jag inte fått några bilder från Klausus Ragdoll, som har den kattunge, vi eventuellt kommer att köpa.

Strax ska jag börja förbereda lunchen. Carina, Ragdollförbundets ordförande, och jag ska arbeta vidare med Trassockan, prata katt i störa allmänhet och äta ugnsbakad lax med färskpotatis. Jag ser fram mot det.

21 jul 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)