Slutspurt med Trasdockan nr: 2

Det är ingen tvekan om att Sandie löper. Hon "jamskriker", rullar sig på golvet och ålar sig framför Stisse. I och med att hon är tyst på nätterna, upplever jag det inte jobbigt till skillnad mot Stina, som håller mig vaken flera timmar nattetid pga sitt ylande, när hon löper. Det enda med Sandie är att jag rycker synd om henne.

Stisse och Sandie väntar varje morgon på att jag ska stiga upp, så att de får gå ut på balkongen. Det ser nästan ut likadant varje morgon; båda går ut samtidigt och kollar, om fåglarna kommit. Efter en stund lägger sig Sandie i en stol medan Stisse sitter kvar och vaktar på fåglarna. Sandie ligger nu kvar nära två timmar och under den tiden hinner Stisse gå in och gå ut igen tre gånger. Han stannar bara inne max fem minuter men - så här vill han ha det.

Vid 12-tiden kom Carina. Vi tittade igenom, vad som återstår, innan vi "ska gå i tryck". På min lott ligger nu att en sista gång se över det språkliga i de dokument, som är färdigskrivna; intervjuer, insändare, reportage m.m. Därefter ska jag sammanställa den sista intervjun jag gjorde för nästa nummer. Carina ska lägga upp all färdig text och bilder i Dropbox. Därifrån kommer sedan Christoffer, förmodligen i helgen, hämta materialet och göra något snyggt av det. Nästa onsdag ska Carina och jag träffas en sista gång, innan vi är klara med vårt arbete. Vilken lycka att vi hittade en arbetslös AD! Vi behöver honom och han tar med arbetet med Trasdockan i sitt CV, en bra merit har jag förstått. 

För varje dag som går har nu kattungarna lärt sig något nytt. De kan gå nu med lite böjda ben, ramlar och reser sig igen. De verkar tycka det är roligt att kunna ta sig fram så bra. Vi tog upp - först en minikisse och efter en kort stund hans bror - hittills hade det gått rätt så bra. Stina satt kvar i bolådan med Gritzie. När vi till sist tog upp även henne, blev det för mycket för Stina. Då satte hon sig på golvet nedanför sängen, där kattungarna kröp omkring och jamade försiktigt. Vi lade då tillbaka alla "barnen" i bolådan och Stina hoppade genast ner till dem. Hon började direkt att tvätta dem och sedan bjöd hon dem på supé :-).

Vikten idag - Mitzy 340g, Titzy 342g och Gritzie 330g.

Kajsa och Buster har varit hos veterinären på "ett-års-kontroll". Kanske inte helt kul.

 
18 nov 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)