Små korvar

Morgonen startade behagligt. I min e-postlåda fanns ett mail från Inger imorse och där fanns en bild på hennes, som hon kallar dem, korvar. Det är ju faktiskt så de ser ut - som små runda, goa korvar. De är födda förra lördagen och det börjar visa sig en liten springa i ögonen på dem. Det är så roligt, när de fina ögonen blir synliga på kattungar.

Våra små blev nyss fem dygn och även de ser ut som små korvar. De är duktiga på att äta och mamma Stina har gott om mat. Snöflinga vägde igår 200 g och Primus 205 g. Stina är hos sina ungar nästan hela dagen. Jag uppskattar att den tid hon inte är en närvarande mamma uppgår till max 1 1/2 timme per dygn. 

Efter middagen igår inträffade något märkligt. Stisse var försvunnen. Vi letade och letade men vi kunde inte hitta honom. Ove gick ut i trapphuset för att se, om han möjligtvis hade lyckats smita ut, när min väninna Nancy gick hem. Ikväll berättar jag mer.

15 nov 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)