Småttingar

För några dagar sedan började jag ana att Sandie var på väg in i löp. Hon var väldig kärvänlig mot Stisse (som hon för övrigt alltid gillat) men jag tyckte mig också se att hon låg och rörde sig ”misstänkt” på mattan, påfallande likt starten på en löpperiod. Ikväll var det ingen tvekan längre; hon jamar nu intensivt och utstöter också det där ”djupa jamet”. 

Tingla åkte hem från Snusen igår och han har fått vila upp sig i två dygn, när Sandie kommer på besök hos honom imorgon. Snusens ägare bor en bit utanför Uppsala men vi behöver bara åka till Upplands Väsby, för där bor fodervärden. Ove jobbar i Upplands Väsby, så för hans del blir det att åka hem från arbetet, vi hjälps åt att placera Sandie i transportburen och sedan återvänder han - nu även med Sandie och mig i bilen - till Upplands Väsby. Margareta kommer också dit, så att vi båda kan skriva under parningsavtalet, som jag gissar hon skrivit ut från SVERAKs hemsida. 

Snusen är jättesnygg! Han är ännu ingen riktig Casanova (Giacomo Girolamo Casanova, född 2 april 1725 i Venedig, var en italiensk äventyrare och författare. Hans efternamn har blivit synonymt med kvinnotjusare) för han är ännu så ung (född 16-10-25) men han blir nog - så stilig som han är. Han är en brun bicolor, RAG n 03. Kan inte tänka mig annat än att Sandie blir störtförälskad :-).

Vi är nog många som är glada nu; inte minst Alice, som väntar på en ”foderkatt” från mig. Själv längtar jag verkligen efter kattungar nu. Förvisso föddes Sissels kattungar i slutet av august men de växte ju upp hos Lotta och det är inte samma sak, som att följa deras utveckling dag för dag hemma. Den här gången får vi ju rå om dem själva hela tiden under många veckor. Nu gäller det bara att Sadie och Snusen gillar varandra, att Sandie blir dräktig, att hon föder fina, präktiga kattungar, att förlossningen går bra och att vi om några månader kan höra små kattfötter springande runt i bostaden.

Jag hoppas kunna visa Snusen på bild imorgon.

6 feb 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)