Snart är familjen samlad igen

Inatt, strax efter 00:20, fick jag ett sms från Åsa. Hon meddelade att vi måste hämta Sandie senast klockan 14:30 imorgon (onsdag). Åsas hus ska inspekteras på torsdag efter en mångårig renovering och Åsa ska arbeta ett kvällspass imorgon. Vår plan - att hämta Sandie med tåg på kvällen - gick om intet. Vi skulle inte hinna byta perrong för att åka tillbaka mot Sundbyberg på några få minuter och inte vill vi ju vänta mer än en timme med Sandie i transportburen på stationen i Ösmo. Ove jobbar ju också hela dagen. Hur skulle vi lösa detta? 

Vi kommer att åka vid 13-tiden med egen bil imorgon. Ove har tagit en halv semesterdag och jag hoppas bli bättre från min ÖLI (övre luftvägsinfektion). Jag kände redan på eftermiddagen igår att det var lite kärvt att svälja och imorse hade halsontet förvärrats och feber tillkommit. Det var länge sedan sist. Skönt också att det är nu och inte om två veckor, då jag ska opereras. 

Huttrande gav jag alla djuren en andra frukost imorse och efter det somnade de och sov i fyra timmar. Inte konstigt. Vid halv fyratiden hade de startat en ny fight och precis som tidigare var arenan vår säng. När de springer på oss, upplever både Ove och jag att det handlar om betydligt tyngre katter än några 10 veckor gamla kattungar. De sov alla i klösträdet, två högst upp och en i hängmattan under. Jag är så glad över att de kommer att ha liknande träd i sina nya hem. Det gör det möjligt för dem att ligga högt och ha överblick över hela sitt revir. De kan också vässa sina bästa försvarsredskap, klorna, på träder och sova högt upp, där "fienden" inte kan nå dem. 

Fick ett mail från sjukhuschefen på Evidensia djursjukhus i Spånga, Tina Knutas. Alla som tycker om deckare förstår direkt att hon har anknytning till Gotland. Jag gillar Marie Ljungstedts böcker om kommissarie Knutas. När jag var på djursjukhuset för att göra en intervju med Tina och chefsveterinären Anne Carlswärd, försökte jag "sälja" en annons i Trasdockan och till min stora glädje meddelade Tina idag att hon vill ha en annons i alla numren av tidningen under året. Jättebra! Ju mer pengar vi får in till Ragdollklubben, desto fler utbildningar kommer vi att kunna erbjuda. En stor önskan jag har är att klubben ska få ännu fler medlemmar. Jag tror att våra nuvarande medlemmar tycker att de får bra valuta för de 200 kronorna de betalar. Jag kan lova att vår webbsida också kommer att hållas aktuell, inga gamla "nyheter" kommer att ligga kvar, och förhoppningen är också att strukturen ska bli bättre. Hoppas jag inte lovat för mycket nu. Jag kommer att ta över ansvaret för sidan och bli Ragdollklubbens webbmaster - en stor men spännande utmaning. Arbetet med Trasdockan, hemsidan och förhoppningsvis Pawpeds kurs, Pawpeds II, innebär att stora delar av min vakna tid kommer att åtgå till arbete för kattens bästa.

19 jan 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)