Snart kör vi igång med kattpodden!

Elin och Melanie har oregelbundna arbetstider och jag har genom mitt engagemang i, än det ena än det andra, många möten o.dyl inbokade. Att hitta tider som passar oss alla tre har inte varit helt enkelt men nu har vi den 8:e februari som vår gemensamma nämnare. Det är nog bäst att vi snarast försöker boka in flera tider framöver, så att inget hinner komma emellan. Det är inte sant att pensionärer har tråkigt och inget att fylla tiden med :-).

Det ska bli så roligt att köra igång med inspelningarna men innan dess ska jag försöka skriva ihop mitt förslag på hur presentation av poddenska se ut. Ska försöka ta mig an uppgiften på söndag. Det är inte alltid så ”körigt”, som det är just nu men den närmaste tiden är det lite väl mycket. Materialet till årets första Trasdockan skall helst vara klart tills på söndag men som alltid har vi ytterligare en vecka på oss v.b. Dessutom måste jag förbereda lektionen (Seniornet) och skriva ihop uppgifter som kursdeltagarna ska lösa. Jag färdigställde protokollet från Ragdollklubbens årsmöte igår. Nu ska jag bara skriva ut och få det godkänt och undertecknat av justerarna. När det är klart, kan jag ”bocka av” den uppgiften. Något som också måste vara färdigt under den kommande veckan är en text (till Trasdockan) om årsmötet och Årets katt. Efter det blir det till att fräscha upp kunskaperna  om polydaktyli, fler tår än de normala 18 (fem på båda framtassarna och fyra på baktassarna) och skriva lite om det. Även den texten ska vara med i marstidningen.

Imorgon är det styrelaemöte på katthemmet, på onsdag personalmöte på samma ställe och på tisdag utbildar jag på Sockerbiten (seniornet). Alla mina åtaganden är roliga men de börjar bli väl många, så fler uppdrag bör jag kanske inte ta på mig men..... nu är jag tillfrågad om ett annat spännande uppdrag och kanske - med bättre planering borde det gå. Som väl är kan jag sköta mycket hemifrån, för förhoppningsvis kommer det kattungar i april. Det är jätteviktigt att vara tillsammans med dem så mycket som möjligt så att de på bästa sättska kan utvecklas till trygga och sociala katter. Av allt som ska ske under den närmaste tiden är kattungarna givetvis nummer ett.

24 feb 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)