Snart nytt år

I vissa avseenden är vi lika, Carina och jag, i andra helt olika. Det är bra att inte alltid ha samma uppfattning, det berikar men i vissa avseenden måste man vara överens. Vi kände inte varandra när vi började jobba med Trasdockan och att samarbetet fungerat så bra som det har, beror mycket på att vi båda är mycket noggranna och måna om att göra vårt allra bästa. Vi bekräftar alltid mail och sms, om än bara med en emoji och vet därmed att den andra läst mailet/sms:et. Likaså tycker vi om att "ha koll". Därför är vi snabba med att grovplanera nästa nummer av Trasdockan så snart en tidning nått våra läsare. När planeringen är klar tar vi paus från Ragdollklubben ett par veckor, innan vi börjar jobba igen. 

Trasdockan kom igår och idag på eftermiddagen kom Carina. Vi börjar så smått göra som våra katter - samma, lika varje gång, vilket innebär att när Carina kommer till mig (vi brukar träffas hos mig när vi planerar) har hon iordningställt en dummy; ett tomt provexemplar d.v.s. ett antal på mitten ihophäftade A4-ark, som vi ska fylla. I det första numret 2020 ska vi planera 24 sidor; hur ska vi presentera temat? Vem skriver vad? Hur mycket plats behövs för bilder?
Vi har aldrig haft några problem med att fylla våra dummies, däremot kan det vara svårt att få plats med allt vi kommer på att vi vill skriva om, när vi väl sätter igång. Temat i det kommande numret är "Veterinärvård och försäkring". Det blir mycket "forskande" och många telefonsamtal men det ska bli spännande, för jag vet väldigt lite om utvecklingen inom veterinärområdet och har många frågor, som jag hoppas hitta svar på.

Igår klippte vi Stinas naglar, idag är det Stisses tur. Imorgon ska de kammas och borstas. Efter badet (tack än en gång Elin) är deras pälsar jättefina och de ser ut som moln efter pälsvården. En kamning till innan julafton och sedan är de redo att fira jul. De slipper tomteluvor och flugor, trots att jag gillar "tomtekatter" men våra kissar tycker att det räcker med att ha en vacker päls :-). De ska fira jul i lugn och ro för alla människorna, som var här förra året, firar jul i Gustavsberg i år. Vi åker dit vid 14-tiden och kommer hem på kvällen igen.

Kenneth, som köpte Stella (som numera bor hos Ulrica), skickade en bild på Stella idag, bild 1 till vänster.

På bild 2 ligger Blue och på bild 3 sitter Safir. Jag fick också en fin bild på "drottning Flinga", där hon och busarna har vackra, röda sidenband runt halsarna. Flinga sitter på det tronliknande klättertornet" med hundarna nedanför på golvet - tyvärr är bilden i fel format.

 

 
19 dec 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)