Som han har längtat

I flera månader har Neo väntat på sin drömtjej! Varje natt vid 4-tiden har han ropat på henne så högt han förmått. Vad han inte vetat är att hon finns närmare än han någonsin kunnat ana. Hon bor i samma hus som han och nu har hon börjat längta efter honom!!! Hennes ägare var rätt trött idag, eftersom Sessan börjat skrika vid 23-tiden igår och sedan fortsatt hela natten.

Elin ringde vid lunchtid. Hon var på väg med Ninni till ”mormor”, där hon ska vara medan Sessan är på besök. Elin ville höra med mig, vilket rum jag anser att hon ska iordningställa för katternas kärleksmöte. Vi enades om att det bästa nog skulle vara, om hon lånade en klätterställning och stängde in katterna och klätterställningen i gästrummet. Sessan behöver en plats, där hon kan vara ifred ibland. Från ”trädet” kan hon enkelt avvisa den kärlekskranka uppvaktaren. Sessan har fått bebisar tidigare men jag tror inte att Neo har några synpunkter på hennes tidigare förehavanden. Kattungarna är vuxna och utflugna och han får ha sin tjej helt för sig själv :-). Om denna träff blir lyckad och leder till nya avkommor, blir Sissel farmor och Sandie farmorsmor.

Inatt blir det inte mycket sömn för min del men det gör inget. Så här tidigt kan jag inte somna, klockan är 23:30, och jag måste upp tIdigt, eftersom rasseminariet i Almunge (utanför Uppsala) startar redan klockan 10. Det är drygt 8 mil dit och jag vill alltid komma i tid. Det är värt mycket att slippa stressa, så jag planerar att stiga upp vid 7-tiden (man blir inte piggare av att sova 30 minuter till).

Ofta hör man från andra som varit på föreläsning, vad de anser om temat och presentationen men jag vet ingen, som tidigare varit på en föreläsning med morgondagens tema; rasstandard. Inte heller vet jag att jag känner någon, som anmält sig men säkert finns där många bekanta ansikten. 

Jag ser fram mot morgondagen och hoppas lära mig mycket. Ska passa på att boka tid för att intervjua en av föreläsarna för en artikel i Trasdockan - en domare som kommer att döma på klubbmästerskapet den 22:a.

8 sep 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)