Som sagt

Utvecklingen är oerhört snabb. Flera nya färdigheter sedan igår. Alldeles nyss upptäckte Simba att han kunde ta en prasselboll i munnen och knalla iväg. Sååå gulligt. Imorse gick Smurf direkt till fatet med "bebisfrön" (Royal Canin Mother and baby). Hon gillar verkligen den fasta maten. Det visade sig också på vågen. Hon har ökat 30g sedan igår. 

Samma problem som förra gången vi hade kattungar - Stisse. Han älskar bebisfrön, feta och goda. När kattungarna serveras frön, hoppar han direkt in i hagen och eftersom Sandie gillar honom, får han vara där. Annat är det med Stina, henne fräser hon bort. Jag måste vakta maten eller allra bäst locka Stisse att intressera sig för fåglarna utanför balkongen. Visst är det mindre jobb med kattungar än med småbarn men för att få sociala, välmående kattungar krävs mycket jobb men det är JÄTTEROLIGT.

Snart är det dags att betala ägaren av kattpappan, Tony. Hon har ännu inte hälsat på sina "barnbarn" men jag utgår från att hon gärna vill se undren. Vi har haft lite mailkontakt men inget är bestämt ännu. Jag hoppas nu att jag har en lovande, rastypisk hona, som då kommer att flytta "på foder" till Sollentuna. Så nära att jag kan få följa kommande kattungar. Mitt problem då kommer att vara att inte trötta Lotta, som visat intresse för att ta en kattunge på foder, med ständiga besök. Jag är medveten om det och ska försöka "hålla mig lugn" och inte komma för ofta. Det kommer att bli svårt men jag ska klara det. 

Stina löper!! Jag har talat med henne om det och sagt att hon kan skrika och rulla, hur mycket hon vill dagtid men att jag är väldigt tacksam, om hon respekterar att vi andra vill sova på natten. Hon har inte avgivit något löfte, så jag kan bara hoppas.

20 apr 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)