Söndagen

Mycket bättre plats för oss än på lördagen. Betydligt många fler "hittade" oss och stannade - vissa bara för att prata, andra för att teckna medlemskap. Vi sålde ett par små mjukiskissar också. Vi hade planerat att intervjua en domare och ett antal besökare. 

Carina hade sett en fotograf och honom haffade hon. Han var hemmahörande i USA men var här enbart för att fotografera katter. Carina intervjuade honom medan han åt sin lunch. Hon hann också få till stånd en liten frågestund med en domare. Alla intervjuer med bilder kommer vi att publicera i nästa nummer av Trasdockan (vi har några exemplar över av vårt första nummer och dessa går att köpa via mig till en kostnad av 50kr. Skriv en rad bara). Själv intervjuade jag en kvinna från Umeå och ska skriva om hur hon, som uppfödare, uppfattade arrangemanget. Jag bestämde också träff på telefon med Anna, som var chef för informationen. Henne har jag utfrågat ikväll.

Klockan 16:30 var det hela över för vår del. Taxifärden till stationen kostade 140kr mindre än resan från stationen. Samma sträcka!! Vårt tåg skulle gå till Stockholm 17:14. Exakt på klockslaget stannade tåget på Malmö station. Jag hade förväntat mig att se en massa flyktingar på stationen men så var inte fallet. Carina och jag hade planerat att arbeta en del på tåget också på hemresan men ingen av oss orkade det. Intrycken hade varit många under dagen och hjärnan behövde vila.

Vi hade beställt mat på hemresan. Den intog vi i tågets bistro. Maten smakade som förväntat - varken bra eller dåligt. Vi steg av tåget vid 22-tiden. På perrongen fanns ett 10-tal poliser men jag förstod aldrig varför. Tänkte att de väntade på flyktingar men några sådana såg jag inte till. Carina fortsatte hem med pendeltåget, själv tog jag taxi.

Katterna väntade troget innanför dörren och jag fick hjälp att packa upp. Ove hade redan lagt sig men med katt, har man ju alltid sällskap. De tiggde till sig mer mat också. Som vanligt var min kudde upptagen, när jag skulle lägga mig. Av vem? Stisse så klart. Jag kröp ned bredvid min goosegubbe.

 
26 okt 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)