Spännande

Först på eftermiddagen fick kattungarna flytta till hagen, inte en minut för tidigt. De fick vara uppe med Ove och mig i soffan på förmiddagen och det märks hur roligt de tycker att det är att vara ute i rummet och kunna se sig ordentligt omkring. Att de inte fick flytta till hagen redan på morgonen, berodde på att vi skulle uträtta en del ärenden och ville vara hemma och se, hur de skulle reagera på att "flytta". 

Förra gången Sandie hade kattungar, ställde vi en pall utanför hagen, så att hon kunde hoppa upp på den och titta ner i hagen, innan hon hoppade in till kattungarna. Så kommer vi att göra så småningom men idag började vi med att sätta en pappskiva för dörren och på så vis hindra småttingarna att ta sig ur hagen och göra det enkelt för Sandie att gå ur och i hagen. Så snart kattungarna placerades i hagen började de utforska den. När Tudor kom till dörren stod han kvar länge och tittade. Sedan ställde han sin lilla tass på pappskivan och försökte ta sig ut. Detta föranledde Ove att skära till ett högre hinder. Det kommer inte att dröja länge innan vi måste ha dörren till hagen stängd och då får Sandie göra sig omaket att hoppa upp på pallen för att komma ner till sina ungar. Upp hoppar hon utan problem.

Igår skickade Marco en bild på Sixten och idag fick jag två foton av Sissel. De två är syskon och fyller ett år 21:a mars. De är så fina båda två och har samma vackra ögonfärg som sin mamma. Appropå Sissel kan jag berätta att jag glädjande nog fick ett mail från Stockholms kattklubb ikväll, där man meddelande att Sissel kommit med båda dagarna på utställningen i Sollentuna, där hon stod på väntelista. Jättebra!! Jag tror att hennes "syster" Rubi också ska vara med både lördag och söndag. Det är bara att betala in avgiften, 340 kr per dag. En annan glad nyhet ska jag berätta om imorgon. Nu är det dags att gå till sängs, för imorgon startar dagen tidigt. Efter morgonbestyren ska vi åka till Enskededalen och hjälpa till i förberedelserna inför Ragdollklubbens årsmöte.

Sixten spanar (första bilden). Bredvid och under ligger Sissel och på sista bilden har kattungarna tagit plats i sin större bostad.

 
17 feb 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)