Spännande att se.....

hur katterna kommer att reagera. Nu börjar jag se slutet på "hemlösheten". Om inget oförutsett händer, ska sovrumsgolvet vara klart på tisdag, snickaren komma på onsdag, och laga det som killarna som rev ut golv och lister förstörde och så till sist på torsdag, drar städbolaget in. Därefter flyttar vi hem. När sängarna är bäddade, överkastet på, katternas lådor rengjorda och påfyllda och deras klätterställning är på plats på balkongen, då tar vi ner pälsklingarna. Att de känner igen sig tvivlar jag, som jag skrivit tidigare, inte ett dugg på men hur de kommer att reagera på oredan är ovisst. Det tar ett tag innan allt är på plats men - det kan verka obegripligt - trots mycket jobb tycker jag att det ska bli roligt att börja "återuppbyggnaden" av hemmet. 

I beskrivningen av ragdollen står att läsa att den finner sig i det mesta bara den får vara med. Det har jag själv sett prov på många gånger. Samtidigt är det så att inga katter gillar förändringar. De skulle kunna äta samma mat dag ut och dag in, år ut och år in, utan att tycka att det skulle vara enformigt. Det sagda gäller dock inte våra katter. De äter verkligen inte vad som helst eller samma mat varje dag. Trots röran tror jag ändå att de kommer att vara nöjda; de kommer att ha både det höga klätterträdet i hallen och kunna titta ut på gården från balkongen, sova i sängen, hitta sin låda och matplats och sedan är de nog nöjda. 

Båda tjejerna vässar sina klor där klor ska vässas. Stisse däremot vill ha variation på klösställena, gärna tygmöbler. Det har varit lite besvärligt

18 aug 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)