Spännande morgondag

Jag har aldrig varit på katthemmet, när det varit något event där; varken på Café katt, loppis eller volontärslunch, som det är imorgon. Det ska bli roligt att träffa volontärerna och kanske få veta, vad det är som gör att de avsätter sin fritid till hemlösa katter. Som jag förstått det hela, finns volontärer i alla åldrar -  med eller utan familj och arbete och med ansvar för olika många volontärspass. Lunchen börjar lite sent enligt mig. Den börjar klockan 14 och det är jag egentligen glad för, eftersom det räcker att vara på katthemmet klockan 12, då styrelsen ska vara på plats. 

Jag vet inte hur många som kommer att hjälpa till med iordningställandet men jag hoppas att vi blir många, för det är mycket som ska vara klart till klockan 14. Mathem.se levererar maten, vem som ansvarar för och vilken dryck som kommer att serveras, vet jag inte. Det är riktigt skönt att inte vara en av de huvudansvariga, en roll som alltför ofta brukar falla på mig. Jag ska enbart hålla reda på att sallad, tomater, paprika och gurka blir skurna i lagom bitar och placerade i salladsskålar. Dressing? Har inte fått några sådana direktiv, så den kanske kommer på flaska med matleveransen.

Imorse, strax efter att jag vaknat, plingade det till i telefonen. Det var Sofi, som hade skickat en bild på Trulle. Så stor han blivit på de här veckorna! När Sofi skriver: "vi älskar honom så mycket" blir jag riktigt rörd. Det känns både längesedan och nyligen som han bodde hos oss. Kanske kommer vi att träffa Trulle och Sofi på Speed Cat's utställning om en dryg månad. Om inte - har vi planerat att hälsa på honom i höst.

Idag har jag talat med Håkan på If och det finns gott hopp om att att få katthemsvistelsen betald. Jag gissar att det ligger på bostadsrättsföreningens ansvar att skura ur skåpen och återställa lägenheten i samma skick som innan vattenskadan, ersätta mattvätt och betala elräkningen.

Nu ska det bli en skön kväll på balkongen, f.ö den enda platsen jag trivs på här. Katterna däremot tycker att det är helt ok och det är ju faktiskt det allra viktigaste.

 
9 jun 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)