Spännande projekt

Alla som har ett genuint intresse vet att man tar alla chanser att på ett eller annat sätt få ägna sig åt det. Själv älskar jag att prata om katter och allt som hör därtill. Därför blev jag jätteglad, när jag blev tillfrågad om jag är intesserad av, att i lite mer organiserad form, ”prata katt” med likasinnade; att vi träffas regelbundet på förutbestämda dagar och utbyter erfarenheter och tankar kring både våra egna och andra katter, utställning, avel, kost, sand - helt enkelt det vi själva väljer att prata om. Idag träffades vi; Elin, Melanie och jag. Vi har en spännande idé, som vi kommer att förverkliga med start redan nästa fredag. Det ska jag berätta mer om imorgon.

Det finns många som tror att en honakatt och en hanekatt accepterar den partner ägaren valt åt dem. Så är det inte. Två gånger var Stina på dejt hos en kavaljer men några kattungar blev det inte. Varför hon inte gillade den stiliga hanen vet jag inte. Det var bara så. När hon löpte nästa gång (efter de fruktlösa parningarna), fick hon åka till Sigge. Honom gillade hon och 65 dagar efter det blev hon mamma till fyra ”småsiggar”. Sandie är, som bekant på besök hos Snusen. Till en början var ju han!!! avvisande men nu gillar de varandra jättemycket. Det är inte bara en gång de bevisat det :-). Fodervärden skickade ett bldbevis. Vi hoppas och tror att det ger resultat runt den 15:e april.

Så här stiliga är de blivande föräldrarna.

 
9 feb 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)