Speed Cat’s utställning

I augusti hålls två utställningar i Stockholmstrakten; den ena 4-5 augusti i Täljehallen - Speed Cat, den andra 18-19 augusti på Solvalla - Järva kattklubb. Som jag tidigare skrivit är kattutställningarna för få och blir fort fulla. Förvisso är det mycket jobb med att arrangera en utställning men om fler medlemmar engagerar sig, behöver det inte vara så ansträngande. Problemet är att personer, som är beredda att avsätta egen tid för att hjälpa till, är en bristvara. Vi talar om några enstaka timmar per år och med lite god vilja är vi nog många, som har den tiden.

Nåja, nu har iallafall ett antal eldsjälar sett till att det blir en utställning i Södertälje och där hoppas Elin och jag att vi får hyra en plats och göra reklam för vår podd. Jag ska tillskriva klubbens ordförande och höra, hur han ställer sig till vår idé. Konstigt förresten! När jag skrev detta kom jag att tänka på att det är märkligt att så många män sitter i styrelsen i väldigt många kattklubbar, när män är i minoritet i alla kattklubbar. Jag har ingen siffra men gissar att männen utgör mindre än 10% av det totala antalet medlemmar. Jag vill inte kalla mig feminist - jag är bara reflekterande kvinna med en stor tro på att kvinnor kan!

Det blev ett litet sidospår. Jag ville berätta hur Elin och jag tänkt oss det hela, om ordförande Timo ger oss plats. Vi vill ha ett litet bord, där vi kan placera våra reklamblad och visitkort och få till något iögonfallande på bordet, något som gör att besökarna stannar upp och att vi får igång ett samtal. Vi hoppas på så vis få nya kontakter och synpunkter och idéer till nya avsnitt. Kanske vi kan få till en FB-grupp där våra lyssnare pratar katt med både Elin och mig och med varandra.

Tänk, vilka fantastiska möjligheter internet ger oss! Att någon enda människa väljer att stå utanför är obegripligt för mig. Så mycket de går miste om. Varför skriver jag om det? Jo, därför att en snickare, som skulle ge mig en offert, ringde idag och meddelade att han kan komma med offerten  först i mitten av juli. Själv vet han inte hur man gör och hans dotter, som brukar hjälpa honom, är bortrest!

19 jun 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)