Sponsorer

Jag tycker om att jobba idéellt, när arbetet gäller saker som ligger mig varmt om hjärtat. Något som tycks höra till det är att tigga; tigga priser till utställningar, tigga vinster till lotterier eller försöka hitta sponsorer till en del annat. Det gillar inte jag. Jag förstår så väl att det är sån't man måste göra men det ligger så djupt rotat i mig att man inte ska tigga. Nu har jag iallafall gjort det och jag pustar ut och gläds över den stora framgången.

Vi har varit Bromma zoo trogna under hela tiden vi bott på Gjuteribacken. Affären är välsorterad och personalen både kunnig, trevlig och uppriktigt villig att hjälpa till. Eftersom jag skrivit i Trasdockan om kattrelaterade saker och också intervjuat chefen för kattavdelningen i affären, har jag lärt känna några i personalen. Jag upplever att de bryr sig om oss och våra katter i högre grad än bara som kunder, mer som vänner. Trots det "tog det emot", när jag skulle be om bidrag till lotterierna på klubbmästerskapet. Vad glad jag blev, när jag idag fick sakerna! I en papperskasse fanns fyra påsar "kvalitetsmat" "tvillingkattskålar", en klösbräda, två paket Ever Clean och en deodorant till kattlådan. Det sista är helt nytt för mig, har inte ens hört talat om att något sådant finns (det behöver man inte, när man använder Ever Clean (mitt dåliga miljösamvete). Läste iallafall på förpackningen och vad man ska göra är att sprida ut pulvret längst ner i toalådan och sedan hälla det strö man använder ovanpå.

På förmiddagen ringde Josef, som bor i Märsta. Han är intresserad av att bli fodervärd. Han var väl informerad om min lilla uppfödning, eftersom han läst det mesta på min hemsida, inklusive bloggen. Han berättade att han läst på om ragdollkatter och kommit fram till att den rasen skulle vara mycket lämplig i hans familj. När man inte har några kattungar och inte ens har en dräktig hona, går det givetvis inte att lova något. Jag fortsätter att skriva på bloggen och Josef kommer därmed att kunna följa, vad som händer på "kattungefronten". Han hör av sig när nästa kull är född, om han fortfarande är intresserad.

Idag har jag varit på bio med efterföljande middag i Hötorgshallen. En gammal kurskamrat från Röda Korsets sjuksköterskeskola och jag håller fortfarande kontakt och med jämna mellanrum träffas vi och ser en film. Sedan blir det något grekiskt till middag. Maten var som alltid mycket god men filmen - Get out - var vidrig. Så här mång timmar har jag inte varit ifrån katterna sedan början av november, innan Stinas kull föddes.

 
15 maj 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)