Steget före

Innan vi ens är klara med Trasdockan har vi börjat diskutera nästa år i Ragdollklubben. Om man är engagerad i en förening jobbar man gärna mycket men allt tar tid och vi måste ligga steget före i vår planering. Innan sista numret av Trasdockan nr: 4/2017 är färdigt, har vi börjat förbereda för både kommande årsmöte, HCM- och njurscanningar 2018, föreläsning, medlemsmöte och grovplanering av 2018 års Trasdockor. 

På söndag eftermiddag ska vår lilla redaktion träffas hos mig för den allra sista genomgången, innan Daniel ska skicka underlaget till tryckeriet. Vi kommer att beställa 500 exemplar, vilket är ett 50-tal fler än vi idag vet att vi behöver. Dem som blir över har vi till försäljning i shoppen senare. 

Idag har jag också fått ett sms från Sara, som bekräftat att Ragdollklubben kommer att kunna erbjuda rabatterad scanning även nästa år, då vi också med stor sannolikhet kan bjuda in till en veterinärföreläsning i något intressant ämne. Vi har också bestämt att temat i 2018 års första nummer av Trasdockan, kommer att belysa Jordbruksverkets syn (bestämmelser) på avel. Vi har temaförslag för hela året men har inte ”spikat” dem ännu.

Lilla Nickan saknar sin mamma och sina syskon. Det skrev Per i ett sms idag. Så var det också med Stina och det tog flera dagar innan den känslan gav vika. Nickan gillar att ligga högst upp i sitt klätterträd och visst ska hon få det men jag tror ändå att det är klokt att hålla henne nära, så att hon förstår att från och med nu är det är från Per och Oliver, som hon kommer att få den trygghet, som hon tidigare fick från sin kattfamilj. Per kommer att vara hemma till och med söndag och Oliver går i skolan, så när skoldagen är slut kan även han hjälpa lillan till rätta i det nya hemmet. 

Ja, att få en ny katt är i många avseenden likt att få ett nyfött barn i familjen. Det tar tid att förstå de signaler katten eller barnet ger, att lära sig vad katten/ barnet tycker om, önskar eller förväntar sig i sitt nya hem. Det kan innebära en del oro och arbete men mest av allt handlar det om GLÄDJE, när den lilla missen flyttat in och snart har den funnit sig till rätta i sitt nya hem.

I tornet trivs lilla Nickan.

 
23 nov 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)