Stina löper

De senaste två nätterna har det varit omöjligt att sova gott. Stina har börjat löpa och det är inte roligt, varken för henne själv eller oss. Hon skriker oupphörligt under långa stunder och vilar däremellan. Jag har precis hunnit somna om, när hon börjar jama högljutt igen. Vi har planerat ett besök hos Sigge i Uppsala så småningom. Han är pappa till kullen, som flyttade förra veckan. Sigge är en lugn och mycket trevlig katt och Stina tycker om honom. Han är "uppvaktande" och inte så påflugen, som många hanar kan vara. Vi anser att Stina ska få vila från ungar ett tag, så vi får stå ut med jamandet. Förhoppningsvis kommer hon att bli mamma igen i sommar. Därefter ska hon pensioneras. Det känns olustigt att ge henne p-piller, så det får bli kastration.

Jag har många gånger fått frågan om, hur gammal jag anser att katten ska vara, när den ska kastreras (om man nu vill göra det). Jag är medveten om att många anser att man ska göra det redan innan den lämnar uppfödaren men det tycker inte jag. Narkos innebär alltid en risk. Det är bättre om katten ökat i vikt lite mer, tycker jag. Jag anser också att den nya ägaren själv ska få avgöra om han/hon vill ha sin katt fertil eller ej.

Anette skickade förtjusande bilder på Izzie igår. Melker och Izzie älskar verkligen varandra. Det går inte att ta miste på, när man ser bilden.

 Bilderna är klickbara

 
20 feb 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)