Stina, Sandie och förrådet

Det känns helt fantastiskt nu, när förrådet är färdigt. Det får plats väldigt mycket på 3,40 kvm eller 14 hyllmeter och dessutom gott om plats på golvet under men......det finns också möjlighet för katterna att gömma sig där. Både Stina och Sandie är överförtjusta i att vara i förrådet och hoppa från hylla till hylla. Vid två tillfällen har jag missat att Sandie varit där inne, har stängt skjutdörrarna och varit på väg därifrån. Jag hann inte så långt, innan jag hörde ett intensivt jamande och förstod direkt vad det handlade om. Innan jag hann öppna började Sandie ”vildkrafsa” på dörrarna. Jag vet mycket väl att katter hatar stängda dörrar men jag tänkte inte på att jag från och med nu måste vara observant på att kolla, om mågon av katterna smugit in i förrådet, innan jag stänger dörrarna.

Blue är nu helt återställd, vilket också innebär att syrran tycker att det är ok att vara nära honom. Gissar att hon ogillade sjukhuslukten. Roligt att se dem tillsammans igen. Tack för fotot, Ethel!

Tyvärr är det inte så många som anmält sin katt till Ragdollklubbens klubbmästerskap lördagen 22 september. Själv tycker jag att mästerskapet arrangeras lite väl långt bort (13 km utanför Norrtälje). Jag har tidigare föreslagit styrelsen att vi ska förlägga det på Hornbach i Sundbyberg men inte fått gehör för det. De som tävlar med sin/sina katter kanske inte är så känsliga för att åka flera mil men säkerligen skulle vi få många fler besökare, om vi skulle hålla till på Hornbach, som ligger nära tunnelbanestationen Hallonbergen. Ett klubbmästerskap brukar vara ett bra första steg in i utställningsvärlden; betydligt lugnare tempo och domarna har mycket mer tid till att förklara och svara på eventuella utställningsfrågor (jag ska själv försöka få till stånd en intervju för Trasdockan med en av dem).

Nu har elefanten fått stå tillbaka för annat i flera dagar men imorgon blir den nummer ett när jag börjar skriva.

 
17 aug 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)