Strategidagen

Styrelsearbetet i föreningen Stockholms katthem innebär en hel del arbete. Målen är högt ställda och det gillar jag. Vissa saker kan jag inte hjälpa till med som t ex arbete som kräver god rörlighet och styrks, något jag talade om för valberedningen vid vårt första möte. På strategidagen kommer vi, om jag förstår kallelsen rätt, att mer i detalj planera vem som ska göra vad. Jag vet inte om något särskilt förväntas av mig eller i sådant fall vad. Vad vill jag själv? Känner mig rätt säker på att få den frågan. Vet inte hur det förhåller sig men jag tror att det kanske behöver tas fram ett "introduktionspaket", som ska innefatta: en genomgång (med nya volontärer) av vad arbetet innebär; rutiner på katthemmet, en liten skrift med viktiga saker att känna till om katter (t ex att kunna tolka deras beteende och behov), relevant kunskap om författningar, katthemmets historia och det egna och föreningens ansvar. 

Idag kom ett mail från Björn, som varit på SVEKATTs årsmöte. Han hade tagit en del foton och lovade att berätta om mötet, när vi träffas. Björn är en av medlemmarna i styrelsen och han arbetar flitigt i föreningen. Jag har en känsla av att alla i styrelsen med glädje avsätter tid för de värnlösa kissarna och sådant värmer mig. Om någon känner sig intresserad av att veta lite om och se styrelsemedlemmarna på bild, gå då in på www.katthemmet.se

Idag kunde jag äntligen tacka Irene för gåvorna till klubbmästerskapet. Irene är alltid glad och trevlig och hennes sociala kompetens gör säkerligen att många kunder, som träffat henne, blir trogna kunder. Drygt 800 kronor senare lämnade vi Bromma zoo men vad gör väl det? Huvudsaken är att katterna får bra mat och kvalitetssand i toalådorna. Att katter är renliga djur vet nog de flesta men kanske känner "kattens människa" inte till att anledningen till att katten inte vill gå på lådan kan vara att sanden luktar kraftigt av urin och/eller att lådan är dåligt rengjord. Att hålla kattens toalett fräsch är ett av alla anvarsåtagande vi kattägare har gentemot våra/pälsklingar.

Så här stor har Trulle blivit. Tror han blir en stor katt - kolla fotbredden!

 
23 maj 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)