Svar på förmiddagen

Nu har vi även fått svar från kattcaféet. Idag på förmiddagen hörde Jon, vår kontakt, av sig och föreslog att vi ska träffas klockan 10 på fredag. Inte direkt en tid jag skulle valt men det får vi ta, tänkte jag. Inte heller Elin skulle ha valt att komma så tidigt men i samråd beslöt vi att tacka ja ändå. Huvudsaken är ju att vi får komma dit. Men...... två timmar senare plingade det till i telefonen och det var Jon igen. Han ville flytta fram vårt besök till 11:30. Bingo!!! 

Nu ska jag tala om en hemlighet, jag skäms nästan över att berätta den. Jag utbildar i grundläggande datakunskap och jag har faktiskt datakörkort men det kan man ju inte tro, när jag nu avslöjar min lilla hemlis. Jag vet inte om det finns någon telefon eller läsplatta, som man kan koppla ett USB-minne till men jag tror inte det. Kanske gör det ändå det, fast jag aldrig sett någon. Det är ju något jag verkligen skulle behöva.

Nästan hela min telefon är fylld av bilder på katter; stora katter, små katter, pyttesmå katter och ännu mindre katter  :-). Jag skulle vilja sortera bilderna på ett bra sätt och ha på ett ”minne”, som jag alltid skulle kunna ha med mig. I telefonen kunde jag då också ha plats för bilder på mina barn och barnbarn och bara några få, aktuella kattfoton. Som det är nu är kattbilderna överlägset många fler och det finns ingen balans mellan katter och barn/barnbarn i galleriet.

Det är så roligt när våra lyssnare hör av sig till Prata Katts mailbox och kommenterar våra avsnitt, kommer med önskemål/förslag eller erbjuder någon tjänst. Det var just det som hände idag. En lyssnare har tagit kontakt och vill komma till studion och prata om sin kisse, som från att ha varit skygg numera är tam och t.om kelig. Det ska bli spännande att höra om den processen. Datum är ännu inte fastställt.

Det är mycket som ska spelas in på kort tid nu men med god vilja och lite pusslande, har vi fått schemat att gå ihop.

 

2 feb 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)