Svärsonen

Efter stor svårighet hittade jag en sovställning som ryggen godkände. När undret inträffade vet jag inte men iallafall var ryggen ”normalond”, när jag vaknade och det är jag van vid och står ut med. Då vet jag att efter lite stretching går det onda över.

Malte och Eva hade varit på Södra Djursjukhuset innan de hälsade på hos oss. Sara scanningundersökte Malte igår. Direkt kul tyckte han inte att det var att bli fasthållen men fann sig i hanteringen och resultatet på undersökningen var u.a. Eva passade även på att få honom vaccinerad. Malte är utställningskatt och katter som vistas i miljöer där det finns många andra katter ska vaccineras varje är. Efter detta begav sig matte och katt till Sundbyberg. 

Alla våra kissar valde att vara i sovrummet, när Malte bars in i köket. Han var inte nöjd med att sitta transportburen och det gick inte att ta miste på - han klagade högljutt. Naturligtvis fick han komma ut ut buren och började gå runt och utforska varje hörn i bostaden med undantag av sovrummet, där våra katter befann sig, och arbetsrummet. Eva stängde dörren dit för att kunna ha uppsikt över Malte.

Efter en stund öppnade Ove dörren och släppte ur Sandie, som gick direkt till vardagsrummet för att ta reda på hur han såg ut, killen med den främmande doften. Hon satte sig under byrån, varifrån hon hade uppsikt över hela rummet och där hon kände sig säker. Malte ville hälsa på henne men då fräste hon och han förstod direkt att här gällde det att visa sig underlägsen. Han var trots detta intresserad av Sandie; ömsom smög han försiktigt förbi henne och ömsom lade han sig på golvet en bit ifrån henne och visade att han bara hade goda avsikter. Sammanfattningsvis kan sägas att det säkert kommer att bli fina kattungar framöver. Först och främst väntar vi nu på att Sandie ska börja löpa.

Efter lite kaffe och mycket prat åkte Eva och Malte hemåt och jag kände att både Eva och jag är glada över att bli ”släkt”.

Här vill jag visa snygga Malte till både vardags och fest.

 
19 jan 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)