Svårt att planera

Det är viktigt att vara hemma dagarna kring Sandies beräknade förlossning - BP (beräknad partus*) som är den förkortning vi barnmorskor brukar använda. Jag har satt datumet till den 27:e mars; vi lämnade Sandie hos Malte tisdagen 22 januari och den dagen ägnade hon helt åt att få Malte att förstå, vem som nu bestämde i hans hem :-). 65 dagar från den 23:e blir den 27:e men....... det visar sig.

Ove och jag är bjudna till Ethel men det är inte helt lätt att bestämma datum för besöket, eftersom vi inte kan styra Sandies förlossning eller om vi på något sätt behöver hjälpa Sandie med kattungarna. Efter nästa vecka och en bit framåt måste vi därför avvakta med att bestämma något överhuvudtaget.

Innan Sandie löpte, bestämde jag och Danne på Djurambulansen att Prata Katt skulle komma och spela in ett avsnitt på plats hos honom. Leo skulle också få filma lite, som vi skulle kunna presentera på Youtube. Tyvärr måste vi skjuta detta en bit framåt på grund av de kattungar som kommer snart men i väntan på det kommer ni att kunna se videon, som Leo spelade in hos ”Agilitykatterna” Aramis och Niki. Leo har varit sjuk och det är anledningen till att den videon, som jag vet att ni väntat på, har dröjt. Den kommer!!!

Jag har aldrig kikat in i Djurambulansen tidigare men inom kort kommer jag att få tillfälle att göra det TVÅ gånger; den ena i samband med Ragdollklubbens medlemsmöte, lördagen 6 april, den andra när vi bokat ny tid för inspelningen till Prata Katt. På medlemsmötet kommer ”Danne på ambulansen” också att berätta om hur man arbetar där. Spännande!

Trots sin tjocka mage springer Sandie utan problem upp i klätterträdet, där hon sedan lägger sig och sover. Hon vill ha koll över sitt rike och sina undersåtar.

 
16 mar 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)