Tack alla underbara människor!

De senaste dagarna, inte minst igår, har jag fått ännu ett bevis på att det finns änglar på jorden. Igår kväll kände jag mig väldigt orolig för mina underbara småttingar, eftersom de ökat dåligt i vikt - kanske ännu mer ängslig än jag skulle ha varit, om jag inte lidit denna enorma brist på sömn. Sedan åtta dagar tillbaka hade jag inte sovit, rättare sagt slumrat, mer än max en timme åt gången, totalt 3 gånger (3 timmar). Jag kontaktade Helena, som vigt sitt liv åt katter. Hon körde igång sitt kontaktnät och jag har under dagen fått flera sms från, för mig obekanta, personer som givit mig hjälp i form av råd och tips.

På kvällen hörde Ulrica av sig. Hon erbjöd sig att komma och hjälpa mig idag. Ulrica är en fantastisk kvinna, som jag lärde känna i samband med att jag lånade hennes hankatt till Sandie första gången hon löpte. Ulrica har en egen uppfödning. Hon är ledig från sitt arbete den här veckan och ville gärna hjälpa mig, kände igen sig i situationen.

På morgonen fick jag ett meddelande från Eva, där hon skrev att även hon planerade att komma och hjälpa mig. Med två buketter med tulpaner, hemgjord flädersaft och goda munkar anlände hon någon gång efter klockan 10 och stannade till eftermiddagen. Ulrica kom vid 14:30 och tog över den fortsatta planeringen för kattungarna och jag fick sova sammanhängande i drygt 1 1/2 timme. Fantastiskt! 

Nu ska jag lägga mig tills nästa ”matsväng”, som blir runt 23.30.

 
2 apr 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)