Tåget fullsatt och massor av hotellgäster - en hög % fyrbenta

Släckte lampan 02:15 natten till idag. Trött nu och ligger i sängen på Malmö Arena Hotell. Många hotellgäster klagade vid incheckningen och jag har även hört klagomål från hotellrummen. Jag förstår dem. De gillar inte att åka hemifrån, de vill egentligen inte ha några förändringar alls i sitt liv. De har behövt utstå både dusch, shamponering, dusch igen och få balsam i pälsen. Ny dusch (och alltihop är usch).a Därefter föning och borstning. Hela proceduren tar c:a 1 1/2 timme/katt (Marie har med sig 5!!). En lång resa sedan med antingen tåg, bil eller flyg - hela tiden instängda i en trång bur. Sedan en hotellfoajé med massor av obekanta både djur och människor för att slutligen släppas ut i ett obekant rum. Inte konstigt att de klagar.Berättar mer om dagen imorgon.

Maten var fantastisk! Carina åt hälleflundra och jag dovhjort. Imorgon gör vi tvärtom och då ska jag fotografera de vackra tallrikarna.

23 okt 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.