Tänder och tassar

Äntligen har jag börjat söka fakta, d.v.s samla material till min del av temat i nästa nummer av Trasdockan. Jag har ännu inte börjat skriva något men har hittat en del om munhålans och tändernas anatomi. Som jag berättat tidigare har Laban, min f.d. kattunge, fått sina permanenta tänder trots att några av hans mjölktänder ännu inte lossnat. Det ska bli spännande att få veta av Carolina (matte) vad som hände hos djurdoktorn nyligen. Veterinären hoppades säkert på att alla mjölktänderna skulle ha lossnat av sig själva, innan Laban skulle komma på återbesök. Det troligaste är nog ändå att man tvingats dra ut dem.

Jag är så glad över Readly, appen som ger tillträde till mer än 4 000 tidningar för endast 99 kr/månad. I den finns bl.a. tidningen Kattliv, som är ett fantastiskt magasin för sådana som jag d.v.s. kattälskande kunskapstörstande personer. Jag hittade också en spännande artikel om höger- respektive vänstertassade katter. Teorierna kring detta är många och det vidareutvecklar jag en annan gång.  

Lotta skickade två bilder på Sissel idag. Vilken vacker katt! Jag hoppas verkligen att Lotta tar med Sissel till Finland på utställning. Det enda certifikatet som återstår innan Sissel blir Internationell Champion (IC) måste erhållas utomlands. Med eller utan cert är hon lika flott men att  få titeln IC skulle vara extra roligt!!!y

Bilderna på Sissel kommer imorgon. Något har "hängt sig" och jag kan inte ladda ner bilderna. Hoppas att det går lättare imorgon.

 

 

 

 

 

 

22 okt 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)