Tänk så olika!

Ove satte ner buren på golvet och öppnade dragkedjan till "burdörren". De stora katterna satt som tända ljus med blicken fixerad på Sandie, som nu till hälften hade satt sig utanför transportburen några meter bort.

Jag trodde knappt mina ögon.... Utan att tveka spatserade Sandie plötsligt iväg rakt ut på golvet.  Hon tittade bort mot de andra katterna, som nu satt som förstenade och stirrade på nykomlingen. Stisse som alltid är snälll; mot alla i alla lägen, var den som först - mycket långsamt, började närma sig Sandie. Hennes kroppsspråk gjorde att Stisse förstod att hon var vänligt sinnad, så efter viss tvekan gick han fram till henne och de hälsade på varandra för första gången. Efter detta har Sandie alltid velat finnas i Stisses närhet - "farbror Stisse" som vi började kalla honom? Tasse däremot valde att avvakta lite och signalerade att ännu var han inte beredd att ta kontakt. Sandie insåg snabbt att om Tasse och Stina Fortsatte tveka, fick hon väl själv ta initiativet och det gjorde hon.

Längre än så här kom jag inte, när jag skulle berätta om hur Sandie blev mottagen och själv ville bli en av oss. Nyss kontaktades jag av valberedaren som vill nominera mig till ordförande i sin verksamhet. Hon översände den senaste verksamhetsberättelsen, som jag bett om. Den var både intressant och mycket välskriven. Nu blir det spännande att se, vad styrelsen kommer fram till. Om man vill ha mig som ordförande måste man också acceptera de villkor jag ställer. Jag kan helt inte bidraga med praktiskt kattarbete såsom att fånga in katter, köra dem till veterinären o.dyl. men att leda verksamheten tror jag mig behärska. Jag utgår också att den andra valberedaren också vill prata med mig. Vi får se hur det blir.

30 apr 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)