Tar tacksamt emot tips!

Jag vill skriva lite mer om saker, som jag tycker ska finnas på hemsidan; en lösenordsskyddad ”knapp” bara för medlemmar och en hemlig ny grej, som jag hoppas kunna förverkliga. En idé som jag haft länge, förverkligades förra året nämligen ”Månadens fråga”. Det är så bra att få veta, vad klubbens medlemmar tycker och vill ha. Styrelsen ska arbeta för sina medlemmar enligt stadgarna. Det kan ibland vara svårt, då vi sällan får vare sig ris, ros, önskemål eller andra idéer. Önskvärt är således att fler engagerar sig. Tro’t eller ej men det är faktiskt kul att ihärdigt jobba för att nå uppsatta mål. 

Christine var här och städade idag. Tjejerna bryr sig inte om dammsugaren men Stisse avskyr den. När Christine sätter på den piper han iväg så långt bort som möjligt. När Ove kom hem idag var alla katterna jättetrötta. Anledningen var att de inte kunde komma till ro ordentligt, förrän Christine stängt dörren från utsidan. Det blev således en tämligen lugn kväll på tiggfronten. Vanligtvis är Sandie mest aktiv i det avseendet från det att Ove kommer hem men det är mig hon väljer att tigga av (jag lyder hennes direktiv snabbast eller rättare sagt - direkt). Hon är som vissa väckarklockor - börjar i svag ton (mja) och tittar mig uppfordrande rakt i ögonen. Nästa jamande blir både högre och längre (mjaao). Sedan får jag en sista chans (MJAAOO). Om jag fortfarande inte reser mig, vilket sällan händer, får jag skylla mig själv - jag vet ju att hon slår mig med tassen, om jag inte lyder :-). Skönt att vi iallafall bara har en ”tiggapa”. Hon utnyttjar sitt utseende och charm till att få PRECIS ALLT hon vil och det får hon, förutom om det innebär fara för henne.

Alla katterna är charmiga på sitt sätt. Stinas vackra blå ögon träder så fint fram mot det mörkt, mörkt bruna ansiktet. Hon är en vän liten varelse, som aldrig gör något väsen av sig. Stina är lite försiktigare av sig men hon är absolut inte skygg eller rädd. Hon vill vara nära och trampar gärna på en kudde i soffan samtidigt som hon spinner tyst, tyst. Hon finner sig i allt utan att protestera och är därmed väldigt lätt att ha att göra med. Den senaste tiden har hon lärt sig lite av Sandie om tiggeri. Efter kastrationen är hon betydligt mycket mer intresserad av mar. Stisses karaktär berättar jag gärna om imorgon. Min stora, trygga hane! 

Fick bilder av Elin -TACK! Fantastiska Ninni och Neo visar tydligt vad äkta syskonkärlek är. Såååå fantastiskt roligt att de fick följas åt? Laddar upp dem imorgon.

10 jan 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)