Teknikproblemet löst

02:35, var problemet med plattorna nästan löst men en fråga återstod - varför kunde jag inte koppla mitt telefonnummer till den näst nyaste iPaden? Jag älskar paddorna, som är lagom stora och inte alltför tunga och dessutom lätthanterliga. Eftersom jag skriver så mycket, vill jag inte ha allt sammankopplat i molnet. Dels vill jag separera arbetena och dels spara på lagringsutrymmet. När jag drabbas av någon typ av problem, vill jag alltid försöka lösa det innan jag lägger mig. Jag har svårt att lägga problem sådant åt sidan och det är förklaringen till att det endast blev 2 1/2 timmars sömn inatt,

Idag kontaktade jag Ulrica, som är en lika seriös i sin avel, som jag är själv. Ulrica har en fin avelshane, Messi. Vi har fått lov att låna honom tidigare, bl.a är han pappa till Tingla, som ju är en riktigt fin kisse. Nu ville jag få löfte om att låna honom nästa gång Sissel löper. Vad som bestämdes berättar jag imorgon, för just nu är jag så trött att jag inte orkar. Hade planerat att lägga mig tidigt ikväll men klockan har faktiskt hunnit bli nästan elva ändå.

5 nov 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)