Marknadsundersökningar

Jag har anmält mitt intresse att delta i diverse olika marknadsundersökningar, som görs av erkända marknadsföringsinstitut - främst för att jag gillar att ”tycka till” men även för att deltagandet ger några kronor. Dessa kan jag sedan kan skicka vidare till olika hjälporganisationer. Det handlar inte om många kronor per test men sammantaget blir det pengar, som jag skänker vidare till forskning, djur och utsatta människor. Till följd av marknadsundersökningarna ska jag nästa vecka prova på något nytt, nämligen att testa en ny kattoalett. Minns inte riktigt när jag anmälde mig, så det kom som en överraskning när jag fick ett sms om att ”toaletten” är på väg till mig.

Det ska bli spännande att se, hur katterna kommer att reagera. Tyvärr får jag inte sprida information om hur toaletten fungerar, eftersom den fortfarande inte är klar; ska först testas och utvärderas. Vad jag kan säga nu - och det är ju ingen hemlighet - är att katter i allmänhet inte gillar förändringar men ”who knows”?

Ragdolls smittar, det har jag sagt tidigare. Idag kom ett mail från Cornelia, som har en liten ragdollkille hemma. Nu söker hon ett sällskap till honom. Som ragdollägare vill du ha minst två  katter av samma ras och som ragdollkatt vill du också att det flyttar in en kattkompis. Både ägare och katter blir gladare av två ragdollkompisar. 

Här hemma har jag, som de flesta redan vet, två ragdolls och en birma. Raserna har många likheter - från utseende till temperament och de trivs utmärkt tillsammans. Bredvid mig i soffan ligger nu Stisse, birman, och Stina, en av mina ragdolltjejer. Sandie är ju fullt upptagen med sina bebisar och lämnar dem endast korta stunder.

Hon är en fantastisk mamma! Imorgon planerar jag att fotografera bebisarna :-).

 

14 apr 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)