Tiden flyger iväg

därför hann jag helt enkelt inte skriva något på bloggen igår. Jag har haft blivande ”släktingar” här. Hanna och hennes dotter, som så småningom ska bli nya ägare till två av Sissels kattungar, var här i förrgår. Hanna har lång erfarenhet av katter men har varit ”kattlös” ett tag. Nu längtar både hon och hennes dotter efter små fötter som springer över golven och mjuka, varma kattungar som ligger och spinner på huvudkudden. Det är en fantastisk känsla att få hem en liten kissekatt!

Hanna kontaktade mig för några veckor sedan men första gången vi träffades var i förrgår. Det är flera veckor tills hon får träffa kattungarna. Jag vill att de ska ha hunnit bli minst sex veckor innan dess. Besöket igår var ”första-kontaktträffen”, som jag alltid vill ha innan vi bestämmer något mer. Jag tror det är bra för både mig och kattungeköparen. I lugn och ro kan vi ställa frågor till varandra och känna att vår syn på katter och deras behov överensstämmer.

Igår hade vi besök av Labans nya familj, två vuxna och fyra fina barn i varierande åldrar - inget under skolåldern. Kattungarna uppskattade sällskapet, särskilt att så många satt på golvet. Vissa av småttingarna lekte och andra sov. Laban kommer att få en ”bror” och en ”kusin”. Hans nya familj har redan en katt, Edison, och hans nya mattes syster äger Edisons bror, Harry. Bröderna umgås en hel del och snart får även Laban vara med och leka.

Joakim hälsade på idag, alltid lika roligt när han kommer. Han är en stor djurvän men tvingades till slut inse att han inte kunde ha sin älskade huskatt, Totte, kvar. Lyckligtvis hittade Joakim ett nytt, bra hem till Totte och han lever nu ett härligt liv på landet.

Igår köpte Ove ett nytt klätterträd till småttingarna. Det vi hade tidigare var av sämre kvalité och just klösmöbler ska man kosta på (vet att jag även tidigare skrivit det). Kattens Number 1 är stabilt och man komponerar själv ihop det så, som man vill att det ska se ut. Om någon av delarna sedan behöver bytas ut går det att köpa en ny. På sikt blir det billigare, tror jag, men det viktigaste är att klätterträdet går att lita på.

Imorgon ska jag fotografera småttingarna. Bilderna Joakim tog idag, och jag tänkt lägga på bloggen, var tyvärr i fel format.

10 maj 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)